donderdag 7 augustus 2014

Geitenmelk voor je baby

Wereldwijd wordt er van oudsher meer geitenmelk dan koemelk gedronken. In Nederland worden producten op basis van geitenmelk steeds populairder. Dat is het gevolg van een aantal natuurlijke voordelen die geitenmelk biedt, welke het product ook uitermate geschikt maken als basis voor babyvoeding. Vandaag lichten wij de voordelen van geitenmelk als babyvoeding toe!




Licht verteerbaar
Geitenmelk staat bekend om de lichte verteerbaarheid. Zo doet koemelk er een stuk langer over om de maag te passeren dan geitenmelkDeze lichte verteerbaarheid komt door de relatief hoge hoeveelheden van korte en middellange vetzuurketens in de geitenmelk, de kleinere vetbolletjes en vorming van zachtere massa in de maag. De lichte verteerbaarheid van geitenmelk ondersteunt de opname van essentiële voedingsstoffen. Kabrita babyvoeding op basis van geitenmelk kan hierdoor een alternatief zijn voor baby's met een overgevoeligheid voor koemelk eiwitten. 


Overgevoelig
Er zijn veel baby's en kinderen (over-)gevoelig voor koemelk. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in diarree, slecht eten, huilen en darmkrampjes. Uit de praktijk blijkt dat dit soort klachten verlicht kunnen worden of zelfs verdwijnen door het gebruik van producten op basis van geitenmelk.



Voedingsstoffen
Geitenmelk is een rijke, natuurlijke bron van voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, eiwitten en vetten. Daarom is het ook voor babyvoeding een gezonde keuze en kan opvolgmelk van Kabrita onderdeel zijn van een gezonde en gevarieerde voeding voor je baby. Kabrita babyvoeding wordt gemaakt van Nederlandse geitenmelk, welke bekend staat om haar uitstekende kwaliteit en zachte smaak.


Smaak
De smaak van geitenmelk is een van de meest onderschatte voordelen. Het verschil tussen verse geitenmelk en verse koelmelk is gering. Wanneer je mensen geitenmelk laat proeven zijn ze vaak aangenaam verrast. Mild, licht, smakelijk, fris, prettig en puur zijn de woorden die zij noemen om geitenmelk te omschrijven. Voor Kabrita babyvoeding wordt alleen de beste kwaliteit geitenmelk gebruikt, en dat proef je!


Made in Holland
Kabrita babyvoeding wordt gemaakt van Nederlandse geitenmelk. Deze melk is afkomstig van een selecte, vaste groep geitenhouders. Door een nauwe samenwerking tussen Kabrita en de geitenhouders wordt er continu veel aandacht besteedt aan de kwaliteit van de mek en het welzijn van de geiten. Hiermee wordt een solide basis gelegd voor een hoogwaardige kwaliteit van de producten.





Waarom kiezen voor Kabrita Babyvoeding:

  • goede verdraagbaarheid en verteerbaarheid
  • vrij van koemelk eiwitten
  • op basis van Nederlandse geitenmelk
  • mild en romig van smaak
  • is aangepast op de levensfase van je kindje
  • is verrijkt met de speciaal samengestelde vetten DigestX
  • is verrijkt met de goede vetzuren AA & DHA
  • is verrijkt met prebiotische vezels GOS
  • is verrijkt met alle belangrijke mineralen en vitamines
  • online te bestellen
  • verkrijgbaar bij ETOS en bij uw apotheek



Wist je dat...

  • Madonna alle drie haar baby's heeft gevoed met babyvoeding op basis van geitenmelk? Madonna zweert erbij!


Meer informatie over onze producten vind je op www.kabrita.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten